NHL- STJÄRNA ÖPPNAR RESTAURANG I ROSERSPORT

I förra veckan förvärvade Green Group fastigheten Rosersport nära Arlandaavfarten. Nu står det klart att hamburgerkedjan Brödernas, med den svenske NHLstjärnan Mika Zibanejad som delägare, väljer att bli ny hyresgäst i Rosersport.

”Green Groups fastighet ligger i ett väldigt bra läge för oss. Dessutom kan jag enkelt svänga förbi varje gång jag reser hem och landar på Arlanda”, hälsar Mika Zibanejad från New York.

Mika Zibanejad gör just nu succé i ishockeylaget New York Rangers i den amerikanska ligan NHL. För två år sedan investerade han och hans bror Monir Kalgoum i restaurangkedjan Brödernas som grundades av ett annat brödrapar, Jonas och Joakim Wiklander, som också är före detta ishockeyspelare.

Nu blir alltså Brödernas hyresgäst i fastigheten Rosersport, Vallstanäs 2:343, som Green Group i förra veckan meddelade att man förvärvat.

”Det känns väldigt bra att hälsa Brödernas välkomna till Rosersport. Det är en stark hyresgäst som passar bra in i mixen av våra hyresgäster”, säger Niklas Borg, VD Green Group.

”Vi har sedan tidigare en vägkrog och det är en av våra mest framgångsrika enheter så det känns extra kul att kunna etablera konceptet på ett läge med synlighet från Arlanda Express, E4an och hela Rosersbergs industriområde som upptagningsområde” säger Joakim Wiklander VD Brödernas.

I och med att även Lulu Sushi & Poké Bar nu också hyr lokal i fastigheten är den därmed fullt uthyrd. Sedan tidigare finns bland andra Preem, Meca, Burger King och Subway i mixen av hyresgäster i Rosersport tack vare fastighetens strategiska läge utmed E4:an vid avfarten till Arlanda. Rosersberg är dessutom ett expansivt logistiknav.

”Rosersport är navet till ett av de mest expansiva industriområde i Sverige och förser såväl Rosersberg’s alla besökare men även alla trafikanter längs E4 med service och det känns därför extra kul att kunna komplettera och diversifiera erbjudandet ytterligare”, säger Niklas Borg VD Green Group.

Green Group genomförde förvärvet genom dotterbolaget Green Property.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *