GREEN STORAGE ÖPPNAR I TÄBY KYRKBY

För bara drygt åtta månader sedan lanserade Europas enda helt digitaliserade förrådskedja, Green Storage, två förvärv i Täby.

Redan nu öppnar den ena – i Täby Kyrkby.

”Det är ungefär den takten vi vill hålla för att efterleva vår expansions- och utvecklingsplan”, säger Stefan Nilsson, VD, Green Storage.

Redan innan invigningen av Green Storages anläggning i Täby Kyrkby ägde rum fanns det en upprättat kölista till förrådsplatserna.

”Ja, intresset var stort och vi förstod tidigt att det fanns ett stort behov av oss och vårt erbjudande i Täby och det är väldigt roligt att konstatera. Dessutom är det ett kvitto på att det är enkla och smarta lösningar som allmänheten idag efterfrågar”, säger Stefan Nilsson.

Täby Kyrkby är Green Storages sjunde helt färdiga enhet i stockholmsregionen och den snabba utvecklingen har ägt rum på bara ungefär två år. Planen är att öppna ytterligare nära 20 anläggningar inom de kommande tre-fyra åren.

Flera fastigheter är förvärvade och anläggningar under uppförande.

”Det är helt enligt vår expansionsplan och den kommer vi att efterleva.”

Green Storage erbjuder Europas enda heldigitaliserade self storage-kedja, vilket betyder att hela kundresan äger rum online – från val av förråd och sedan nycklarna i en mobilapplikation till såväl infartsgrinden, anläggningens entré som kundens eget förråd.

”Det är framförallt enkelheten, den digitala användarvänligheten och hållbarhetsaspekten som våra kunder attraheras av. Dessutom är vi ju prisvärda förstås”, säger Mats Steijner, Operations Manager på Green Storage.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *