SVERIGES ENDA HELDIGITALA FÖRRÅDSKEDJA SNART TILL SPÅNGA

Nyligen meddelade Green Storage att man öppnar ännu ett selfstorage i Södertälje samt att man förvärvat en fastighet i Tyresö. Nu står det klart att förrådskedjan även förvärvat och tillträtt en fastighet i Spånga för att bygga ytterligare en smart och helt digitaliserad ny förrådsenhet.

Det betyder att bolaget följer sin offensiva expansionsplan att öppna 25 selfstorage-enheter i Stockholmsregionen på fem år.

”Efterfrågan är väldigt stor. Därför är vi glada över förvärvet och att snart erbjuda Spånga en enkel, prisvärd och modern anläggning”, säger Green Storages VD, Stefan Nilsson.

Green Storage är ensamma i Sverige om tekniklösningen som innebär att kunden använder sin mobil som ”digital nyckel”. Det betyder att hela kundresan, från bokning till förråd, är helt och hållet digitaliserad.

”Spånga kommer att bli vår 10:e selfstorage enhet på lite mer än 2 år, detta känns otroligt kul med tanke på den grymma respons vi fått från våra kunder, det är tydligt att man uppskattar den enkelhet och den grad av digitalisering som vi kan erbjuda, säger Mats Steijner, Operations Manager på Green Storage.

Fastigheten i Spånga blir alltså ett helt nyproducerat selfstorage-komplex med planerad öppning under senare delen av nästa år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *