GREEN STORAGE TILL TYRESÖ

Europas enda heldigitaliserade förrådskedja, Green Storage, tillträder nu sin fastighet i Tyresö.

När enheten står färdig är det fastighetsbolagets elfte selfstorage som uppförs – på bara lite drygt två år.

”Vi har en väldigt hög expansionstakt och det är helt enligt vår plan”, säger Stefan Nilsson, VD för Green Storage.

Vid årsskiftet förvärvade Green Storage fastigheten Kopparen 3 på Industrivägen i Tyresö och som man nu alltså tillträder. Anläggningen står helt klar redan i början på nästa år och kommer att omfatta 4 612 kvadratmeter samt hela 650 förråd.

Det blir Green Storage elfte enhet.

”Vi har en offensiv utvecklingsplan och enligt den ska vi öppna totalt 25 enheter i Stockholmsregionen under de närmaste fem åren och vi upplever att efterfrågan ständigt ökar, vilket är väldigt kul och visar att vi har ett attraktivt erbjudande”, säger Stefan Nilsson och fortsätter:

”Tyresö blir en av våra större anläggningar som naturligtvis också kommer att utrustas med vår unika digitala teknik och prisvärda erbjudande”, säger Stefan Nilsson.

Det betyder att hela kundresan – precis som på Green Storage andra anläggningar – äger rum i en mobilapplikation, från val av förråd, avtalsskrivning, digitala nycklar till såväl infartsgrinden, anläggningens entré som till kundernas egna förråd. 

”Dessutom finns det en rad hållbarhetsaspekter. Vår verksamhet uppmanar till att vi inte ska slänga våra prylar, att vi istället förvarar, sparar och återanvänder eller säljer. Vi är helt enkelt en del av kretsloppet”, säger Mats Steijner, operations manager på Green Storage.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *