FASTIGHETSCHEF TILL GREEN GROUP

Fastighetsbolaget Green Group rekryterar Andreas Josefson som fastighetschef.

”Jag är väldigt glad över att Andreas ansluter. Han har en bakgrund och kompetensbredd som vi letat länge efter”, säger Green Groups VD, Niklas Borg.

Andreas Josefson kommer närmast från Stendörren Fastigheter, men har även en bakgrund från Newsec och Granen Fastighetsutveckling.

”Green Group är i ett väldigt expansivt skede och vi har ett starkt behov av att förstärka organisationen. Från sina tidigare anställningar har Andreas Josefson en gedigen kunskap om fastigheter och branschen samt en erfarenhet att bygga upp förvaltnigsorganisationer. Det gör att vi såklart är jätteglada över att Andreas vill ansluta till vårt team”, säger Niklas Borg.

Andreas Josefson:

”Jag båda stolt och glad över den nya tjänsten. Jag ser Green Group som ett av marknadens mest spännande fastighetsbolag. Det gäller inte minst i den takt som bolaget växer, men även deras förmåga att förädla sina fastigheter. Därför var det självklart för mig att ta steget när jag fick frågan”, säger han.

Andreas Josefson tillträder i juli och får en minst sagt intensiv start. Fastighetsbolaget Green Group har, bara de senaste veckorna, gjort flera uppmärksammade förvärv.

”Ja, vi är i en kraftig tillväxtfas och har på senare tid gjort ett antal väldigt intressanta affärer inom samtliga segment som vi är verksamma i”, säger Niklas Borg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *