NU BLIR MAXIM BÅDE KULTURSCEN OCH RESTAURANG

Fastighetsbolaget Green Group utvecklar nu, genom sitt dotterbolag Green Property, sin anrika kulturlokal Maxim vid Karlaplan i Stockholm.

Det sker tillsammans med Stockholms Stad och en alldeles ny bolagskonstellation med en rad kända kulturproducenter.

”Vi är väldigt glada över att vi hittade seriösa och kompetenta partners som nu har en långsiktig plan för att utveckla Maxim”, säger Gustaf Grundström, VD för Green Property.

Den nya bolagskonstellationen är i sin helhet än så länge inte presenterad, men Ellen Tejle är VD. Hon har tidigare även varit chef för Bio Rio och delägare i restaurang Barbro i Stockholm.

”Vi är glada att nu vara dom som ligger bakom utvecklingen av Maxim och ser fram emot att ge Stockholm en kulturscen för konst, film, konserter, dans och teater, säger Ellen Tejle.

Gustaf Grundström, VD på Green Property, har arbetat länge med att hitta rätt hyresgäst för att säkerställa en långsiktigt verksamhet i fastigheten.

”Vi är nu övertygade om att Maxim kommer att bli ett modernt kulturhus med både mötesplatser och ett attraktivt erbjudande av teater, musik, dans osv. Det har alltid, i vårt utvecklingsarbete, varit viktigt för oss att Maxim ska kvarstå som en av Stockholms och kanske Sveriges främsta kulturscener”, säger han.

Även Stockholms Stad investerar i ”Nya” Maxim som öppnar någon gång under nästa år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *